Totalul afișărilor de pagină

luni, 25 iunie 2012

Nu judeca o carte dupa coperta

'' Nu judeca o carte dupa coperta,caci cele mai frumoase coperti ascund cele mai murdare si infricosatoare povesti''

Si cand credeam ca situatia nu poate fii mai complicata de atat,apare Morticia:
       
      ''-Draga mea,v-a trebui sa ramani cel putin o saptamana in oras pana va vom primi raspunsul de la o universitate din afara tarii''

Era ca la Ruleta Ruseasca,o tombola a vietii. Aplicai prin intermediul unei firme,la o facultate.Cu toate actele completate si un portofoliu pe domeniul dorit,firma iti putea gasi o universitate in afara tarii,marea surpriza era "unde?"        Noi nu aveam unde sa stam in Bucuresti,iar banii care ii aveam in acel moment nu ne-ar fii ajuns si pentru mancare si sa platim camera la un hotel pentru o saptamana.
               ''-Jessica,unde vom sta?''
              ''-Stai calma,am eu o prietena care sta la internat in zona,putem dormi la ea o vreme si o rezolvam noi''
              ''-Esti sigura?Mai bine o suni''

        Jessica a rezolvat sa putem dormi o saptamana la acea prietena,insa nu mai mult.
Ne-am urcat in masina si am pornit-o spre internat.Nu o cunosteam pe acea fata si nici Jessica nu o stia foarte bine insa era singura noastra salvare.In acel moment am fii acceptat orice suna bine,aveam nevoie doar de un pat confortabil unde sa ne odihnim.

   Camera nu era prea mare,insa suficienta sa incapem toate.Am facut cunostinta cu Loren,o fata care parea de treaba.Cu o fata comuna,tot ce o facea sa para mai deosebita era parul sau cret si lung.
E clar ca,dupa o zii atat de obositoare am picat frante si am adormit bustean.

O zii linistita,pe langa ce urma sa nii se intample :)

La miezul noptii un zgomot ciudat m-a trezit.M-am ridicat din pat,foarte mahmura.Nu eram in stare sa deosebesc patul de canapea daramite sa imi dau seama ce a provocat acel sunet?
M-am uitat spre patul lui Jessica apoi spre cel al Lorenei.Jessica era acolo insa Loren lipsea.Nu era treaba mea sa ii tin evidenta si ca musafir nu ar fii fost frumos asa ca m-am pus inapoi in pat insa din nou s-au auzit alte zgomote de data aceasta mai puternice.
         ''Jessica,trezestete[strig eu]''
         ''mmmm..[mormai Jessica]''
         ''se aude ceva in bucatarie...dute si verifica!''
         ''dute si verifica tu''
      Se auzi o sticla spargandu-se si apoi un tipat.Inima a inceput sa imi bata puternic iar picioarele si bratele sa imi tremure.In mintea mea se derulau mii de filme cu ceea ce putea fii si toate infricosatoare.
         ''Jessica.Trezestete'' [am urlat,speriata]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu